Power Yoga

27/02/2018 @ 19:00 - 20:30

FreshUp Zone Studio, Mühlgrundgasse 3., Wien, AustriaPower Yoga - Focus and ConcentrationPower yoga is a vinyasa flow class, which is a very dynamic system of practicing yoga. The movements flow in a continuous sequence which are linked together with careful attention to the breath. Vinyasa is a strong practice that builds heat, endurance, flexibility, strength and mental focus.

90 minutes practice that seems to be a moment without thinking anything but your body and mind. First we start with some breathing technique to arrive to the present moment and find the link between our body and mind. Then we start listening to the breath, to our body and all other sensations. These focuses you keep you through the whole practice and you just realise that the whole practice flied away with a single breath within a single moment.

Power yoga is a set of sequence done in a row without stopping. It is also like a dance. Of course, you can do it with less strength or more intense depending on how you feel on the day. Please share you state before class in order I can give you variations.

Looking forward to seeing you on the class.

Level: intermediate and advanced.

The language of the class is bilangual: English, Hungarian

………………………

Power jóga – vinyasa flow alapú óra, a jóga gyakorlás igen dinamukus formája. A mozdulatokat egy áramlattá kötjük össze, így egy folytonosan változó gyakorlatsort alkotnak, amelynek szerves része a légzés. A légzésfigyelés és a gyakorlatsorra való koncentráció garantáltam kikapcsolja az agyad. A gyakorlás alatt intenzíven hőt termelsz, növeled a kitartásod és a rugalmasságra való alkalmasságod (fizikai és mentális).

A 90 perces gyakorlást egy mély légzéssel kezded és a végén már savászanában találod magad a végső relaxáción, hogy egy kicsit újjászülethess.

Az óra szintje: közép- és haladó

Az óra nyelve: magyar és angol

………………….

 


0

I want to join

27/02/2018 @ 19:00 - 20:30
FreshUp Zone Studio

Bookings are closed for this event.


Category: Tags: power, yoga

This event is organised by:
FreshUp Agi


Location
FreshUp Zone Studio

Loading Map....

Upcoming events at FreshUp Zone Studio:

1 2 3 4 5 6

Past events at FreshUp Zone Studio:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10